Připojit reakci
Text příspěvku, ke kterému připojujete reakci:

Vařené to nebude nikdy jak jen jen uzené. Jaký je rozdíl v uzení na 60'C, když pak to dám do teplé vody? To raději vytáhnu tu teplotu v uzáku a nemusím nic vařit.  Já udím udím na 90-100'C. Teplotu kontroluji vpichový teploměrem a mám vyuzeno za cca 4h. Někdo podotkne, že je to moc rychlé uzení, ale proč to dusit déle v uzáku, když je to hotové. Maso v troubě taky nepečete celý den.

Text příspěvku:*
Při psaní textu neukončujte jednotlivé řádky, text se v odstavci zalamuje automaticky.
Obrázek:
Vybrat soubor:
Název:
Popis:
Vkládat lze pouze obrázky typu JPEG a PNG. Maximální rozlišení obrázku je 12 megapixelů (4920x3218 obrazových bodů). Maximální možná velikost obrázku je 10 MB.
Kontrolní řetězec:*Sečtěte prosím číslo 18 a číslo 10.
Výsledek vložte do následujícího políčka:
* Bez vyplnění políček zvýrazněných tučným písmem nebude možné formulář odeslat.
zahrada.cz
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika