Připojit reakci
Text příspěvku, ke kterému připojujete reakci:

Nakládání masa: V zimě: Vetření soli s trochou sanytru, druhý den zalití lákem. 3 - 4 týdny v chladnu, 1x uprostřed doby přeložení masa. Před uzením zahřátít 30 minut ve vodě 80st teplé. Udím teplým kouřem bukem cca 8 hodin. 
  V létě: Nastříknutí masa velkou injekční stříkačkou (Janette) 24% roztokem (směs sůl + Praganda 1:1) deci roztoku na kilo masa. Odležet nechám jen přes noc, druhý den udím stejným způsobem ovocným dřevem.
Klobásy - podle potřeby z čerstvého odležením přes noc ve střevech i z naloženého (obvykle týden nasucho na kostky)

Text příspěvku:*
Při psaní textu neukončujte jednotlivé řádky, text se v odstavci zalamuje automaticky.
Obrázek:
Vybrat soubor:
Název:
Popis:
Vkládat lze pouze obrázky typu JPEG a PNG. Maximální rozlišení obrázku je 12 megapixelů (4920x3218 obrazových bodů). Maximální možná velikost obrázku je 10 MB.
Kontrolní řetězec:*Sečtěte prosím číslo 14 a číslo 13.
Výsledek vložte do následujícího políčka:
* Bez vyplnění políček zvýrazněných tučným písmem nebude možné formulář odeslat.
zahrada.cz
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika