Připojit reakci
Text příspěvku, ke kterému připojujete reakci:

Při 70 stupních udím také, ale dobře naložené maso se mi zdá za 6-8 hodin vyuzené. Ryby do 2 hodin. Bez teploměru bych asi udit neuměl..  Dva dny se udí studeným kouřem - tak 40st., maso voní, je trvanlivé, ale tuhé. Opustil jsem .
Souhlasím s topením pouze suchým dřevem. Důležité je udusit přívod kyslíku, aby se tvořily ty správné aromatické uhlovodíky, které maso správně ovoní. Má-li udírna dobrý tah a přívod vzduchu, i při dodržení teploty získá maso pouze příchu'ť upečeného špekáčku

Text příspěvku:*
Při psaní textu neukončujte jednotlivé řádky, text se v odstavci zalamuje automaticky.
Obrázek:
Vybrat soubor:
Název:
Popis:
Vkládat lze pouze obrázky typu JPEG a PNG. Maximální rozlišení obrázku je 12 megapixelů (4920x3218 obrazových bodů). Maximální možná velikost obrázku je 10 MB.
Kontrolní řetězec:*Sečtěte prosím číslo 13 a číslo 20.
Výsledek vložte do následujícího políčka:
* Bez vyplnění políček zvýrazněných tučným písmem nebude možné formulář odeslat.
zahrada.cz
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika