No jak to tady vše čtu o tom vašem uzení tak mi to připadne že jsou tu samý amatéři. Já udím 4 rok asi po 20tý a dopracoval jsem se k takové kvalitě že nestíhám udit. Přemýšlel jsem že bych to vzal na kšeft ale asi bych nestíhal. Tak má udírna je stavěná z cihel, topeniště mám 1 metr dlouhé, dveře mám udělané z obkladového dřeva a tepelný strop je udělaný z trámů. Nemá chybu. Rozměry výška 1,20 hloubka 90krát90. Mám udělaný stromeček z trubky v které jsou navrtané otvory do 10cm a nasazené šroubovice ty jsou utažené matkou. Do udírny se mi vleze 32 šrutek. Udírnu vytopím na 120stupnů a pak dám maso které udím tak kolem 90 až 85 stupni. Doba uzení je tak 9 hodin. Rychlosůl nepoužívám. Udím odkůrovaným akátem. Jo a ryby neudím zasmrádla by mi celá udírna.