Připojit reakci
Text příspěvku, ke kterému připojujete reakci:

Stejně jednoduchá je horká udírna i v případě uzení masa. Ostatně řada lidí vkládá kusy z láku přímo do udírny, takže ta horká voda úplně nutná není.. A přesto mnozí, možná většina, rozvlažují maso ve vodě.
   V návodech na výrobu klobás se píše, že odvěšené klobásy se před vložením do udírny mají temperovat na pokojovou teplotu. Pokud během pár minut tam udělám takové teplo, že ty klobásy nepoznají kde vlastně jsou.Jestli v troubě, hrnci nebo udírně, pak by to temperování bylo zcela zbytečné. 
Není jednodušší horkovzdušná trouba.Jednodušší je horká udírna
Pro mě ne. Nastavit přesně teplotu v troubě umí malé dítě. Ale v udírně mi to tak snadno nejde. Což o to, na konci uzení, kdy celá stavba je rovnoměrně prohřátá, je teplota stabilizovaná, Ale na začátku, kdy se roztápí větším plamenem, je riziko příliš vysoké či nízké teploty reálné. Nemluvě o tom, že je potřeba mít otevřený komín, aby klobásyv řádně oschly.

Text příspěvku:*
Při psaní textu neukončujte jednotlivé řádky, text se v odstavci zalamuje automaticky.
Obrázek:
Vybrat soubor:
Název:
Popis:
Vkládat lze pouze obrázky typu JPEG a PNG. Maximální rozlišení obrázku je 12 megapixelů (4920x3218 obrazových bodů). Maximální možná velikost obrázku je 10 MB.
Kontrolní řetězec:*Sečtěte prosím číslo 20 a číslo 19.
Výsledek vložte do následujícího políčka:
* Bez vyplnění políček zvýrazněných tučným písmem nebude možné formulář odeslat.
zahrada.cz
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika