Připojit reakci
Text příspěvku, ke kterému připojujete reakci:

Dobrý den, prosím o radu. Měli jsme starou udírnu po dědovi a ta dosloužila. Postavili jsme udírnu novou a máme probllém s vodou. Už jsme udili 3x a pokaždé máme v udírně vodu a tím pádem je i maso a klobásy černé a smrdí dehtem. Stavěli jsme podle návodu. Podezdívka betonová, odizolovaná zvenčí proti vodě, dřevěná budka z palubek s komínkem a odvětrávacími otvory, s dřevěnýma dvířkma, kouřovod 2 m dlouhý atd. Před samotným uzením topíme á 2 hodinách už dva dny předem a potom ještě v ten den 2 hodiny předem, aby se udírna vyhřála a stále máme na dně udírny vodu, kterou během uzení vytíráme a klobásy a maso máme černé jak uhel. Ve staré udírně po dědovi jsme měli vše pěkně zlatavé. Poradí mi někdo, co děláme špatně? Děkuji za radu. Jana

Text příspěvku:*
Při psaní textu neukončujte jednotlivé řádky, text se v odstavci zalamuje automaticky.
Obrázek:
Vybrat soubor:
Název:
Popis:
Vkládat lze pouze obrázky typu JPEG a PNG. Maximální rozlišení obrázku je 12 megapixelů (4920x3218 obrazových bodů). Maximální možná velikost obrázku je 10 MB.
Kontrolní řetězec:*Sečtěte prosím číslo 12 a číslo 10.
Výsledek vložte do následujícího políčka:
* Bez vyplnění políček zvýrazněných tučným písmem nebude možné formulář odeslat.
zahrada.cz
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika