Připojit reakci
Text příspěvku, ke kterému připojujete reakci:

Mám za sebou grilování na různých grilech, ale sklo to prekonava vsechny predstavy. Zadne uhli, zadny plyn a chut, vude, stavnate maso zatim nema srovnani.

Mam za sebou treti grilovani na skle s krutim masem, priste zkusim morskou rybu.

Predne grilovani je rychla uprava masa na vysoke teplote. Ke grilovani pouzivam betonovy zahradni gril Norman s drobnou upravou odvodu koure. Namisto regalu mam sklo z krbu (proto je vzadu mezera oddelena dodatecnym samotem. Na desce je polozeny litinovy rost o vysce cca 8mm.

Pod deskou zatopim suchym drevem, desku polozim do nejspodnejsiho fochu. Tim se dosahne maximalni teploty behem cca 20-30 minut. Namarinovane platky hodim na rozpaleny rost. Drobet zakouri marinada a kdyz kour rozptyli, maso obracim, cele grilovani je par kratkych minut.

Pak dam maso do misky na dojiti. Maso neni osusene ohnem, do nej nekape tuk. Je to stavnate, chutne, pozivatelne i studene (jestli neni lepsi nez teple)

Sklo muzete dat i na dve cihly a pod tim topit, sklo muzete dat na rozpoleny ohen (neklepnout a ne naopak, prudke ochlazeni je smrt skla)

Jestli stavite krb, pocitejte se sklem a jestli grilujete na skle, davejte tipy a zkusenosti na grilovani. Od ted se na grilovani tesim jak maly kluk.

Investice - sklo + litinova mrizka, ja sehnal peknou za 1700

Text příspěvku:*
Při psaní textu neukončujte jednotlivé řádky, text se v odstavci zalamuje automaticky.
Obrázek:
Vybrat soubor:
Název:
Popis:
Vkládat lze pouze obrázky typu JPEG a PNG. Maximální rozlišení obrázku je 12 megapixelů (4920x3218 obrazových bodů). Maximální možná velikost obrázku je 10 MB.
Kontrolní řetězec:*Sečtěte prosím číslo 11 a číslo 13.
Výsledek vložte do následujícího políčka:
* Bez vyplnění políček zvýrazněných tučným písmem nebude možné formulář odeslat.
zahrada.cz
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika