Připojit reakci
Text příspěvku, ke kterému připojujete reakci:

ahoj,

naložil jsem maso, kýtu a bůček, krasný kousky asi 1-1,2kg, nejprve nasucho 3 dny a pak do láku 50g soli na 1 litr vody, lák jsem cca 1 x týdně měnil a mám to tak dané v lednici při teplotě 7°C. Takto naložené to mám už 6 týdnů a po nakrojení není maso vůbec proležené. Asi 2-3 cm pod povrch je maso krásně růžové a pak už tmavé až nazelenalé. Mohl by mě někdo ze zkušenějších uzenářů poradit co jsem mohl udělat špatně? Děkuji za všechny rady. Lukáš

Text příspěvku:*
Při psaní textu neukončujte jednotlivé řádky, text se v odstavci zalamuje automaticky.
Obrázek:
Vybrat soubor:
Název:
Popis:
Vkládat lze pouze obrázky typu JPEG a PNG. Maximální rozlišení obrázku je 12 megapixelů (4920x3218 obrazových bodů). Maximální možná velikost obrázku je 10 MB.
Kontrolní řetězec:*Sečtěte prosím číslo 12 a číslo 13.
Výsledek vložte do následujícího políčka:
* Bez vyplnění políček zvýrazněných tučným písmem nebude možné formulář odeslat.
zahrada.cz
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika