Připojit reakci
Text příspěvku, ke kterému připojujete reakci:

Dobrý den, může to být špatně rozehřátou (vysušenou) udírnou před vkládáním masa, špatným odtahem kouře.Z udírny nemusí jít hustý kouř, ale slabý světlý von'avý kouř.Může se Vám ochlazovat kouřovod, pak udírna dehtuje a maso má štiplavou až nahořklou chut'.Také to může být dřevem.Já osobně dub nepoužívám.Udím dobře vysušeným bukem bez kůry a na závěr uzení přidávám 1-2 polínka třešně nebo pár větviček jalovce na vůni.Když jsem postavil novou udírnu tak jsem ji cca 14 dní zauzoval naprázdno bez masa.Ptejte se, rpstylle@seznam.cz

Text příspěvku:*
Při psaní textu neukončujte jednotlivé řádky, text se v odstavci zalamuje automaticky.
Obrázek:
Vybrat soubor:
Název:
Popis:
Vkládat lze pouze obrázky typu JPEG a PNG. Maximální rozlišení obrázku je 12 megapixelů (4920x3218 obrazových bodů). Maximální možná velikost obrázku je 10 MB.
Kontrolní řetězec:*Sečtěte prosím číslo 20 a číslo 11.
Výsledek vložte do následujícího políčka:
* Bez vyplnění políček zvýrazněných tučným písmem nebude možné formulář odeslat.
zahrada.cz
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika