Připojit reakci
Text příspěvku, ke kterému připojujete reakci:

Možná je to blbost, ale kdysi jsem si nechal udělat plechovou udící bednu na ohniště a zkoušel tam udit malé kousky bůčku. Používal jsem jen švestkové piliny a topil jsem poctivě. Výsledek byl ten, že maso bylo tak hořké, že ho nežral ani pes. Nevim zda to bylo kouřem a nebo připáleným odkapaným omastkem. Z vašich obrázků a teploty, kterou udíte by mohl být problém v připáleném omastku na dně udírny. Ještě mě napadá zda nemáte dno udírny do trychtýře a neteče Vám omastek do kouřovodu. Nejsem odborník. Je to jen názor.

Text příspěvku:*
Při psaní textu neukončujte jednotlivé řádky, text se v odstavci zalamuje automaticky.
Obrázek:
Vybrat soubor:
Název:
Popis:
Vkládat lze pouze obrázky typu JPEG a PNG. Maximální rozlišení obrázku je 12 megapixelů (4920x3218 obrazových bodů). Maximální možná velikost obrázku je 10 MB.
Kontrolní řetězec:*Sečtěte prosím číslo 19 a číslo 12.
Výsledek vložte do následujícího políčka:
* Bez vyplnění políček zvýrazněných tučným písmem nebude možné formulář odeslat.
zahrada.cz
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika