Připojit reakci
Text příspěvku, ke kterému připojujete reakci:

Polníček je takový ňimravý, to rozhodně laugh, sklízím celé rostlinky, průběžně probírám řádky. A se zeleninou to dělám jako Vy, jen nedávám morké noviny (bála bych se tiskařské černi), ale mokrý hadřík, plenku nebo kapesník. Tak to uchovávám i v lednici, salátové listy vydrží naprosto čerstvé i 3 dny, okoukala jsem to v jedné restauraci při brigádě, teď mám takhle přehozené třeba fazolky Gusty, které jsem otrhávala před dešti, ale ještě na ně nedošlo.

Ta moje cibule byla ozimná sazečka. Vyčetla jsem tady, že výnos bývá tak 70%, což odpovídá tomu, co se u mě dožilo jara, ale pak začaly cibulky mizet, zasychat a vůbec, sklizně se dožilo teda možná 20% a ne 10, jak jsem psala, ale každopádně jsem sklízela zároveň s klasickou jarní sazečkou, takže mi to nepřišlo jako žádný posun, šlo mi hlavně o tu dřívější sklizeň. Příští rok si chci pár sazeček předpěstovat (taky vyčteno kdesi tady), ale celkově je letos sklizeň cibule tak velká, že zřejmě vystačíme až do běžné sklizně - měla jsem sazečky hodně a už žádné místo, takže jsem sázela ještě druhou generaci koncem května a dokonce i třetí v červenci, květnová už bude ke sklizni, červencová taky vesele roste.  

Jsem zvědavá, jak se Vám bude dařit s ozimnými košťálovinami a držím palce! Elen

Text příspěvku:*
Při psaní textu neukončujte jednotlivé řádky, text se v odstavci zalamuje automaticky.
Obrázek:
Vybrat soubor:
Název:
Popis:
Vkládat lze pouze obrázky typu JPEG a PNG. Maximální rozlišení obrázku je 12 megapixelů (4920x3218 obrazových bodů). Maximální možná velikost obrázku je 10 MB.
Kontrolní řetězec:*Sečtěte prosím číslo 13 a číslo 17.
Výsledek vložte do následujícího políčka:
* Bez vyplnění políček zvýrazněných tučným písmem nebude možné formulář odeslat.
zahrada.cz
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika