výsadba podzimních ředkviček

host - 180.74 (?)
22.8.2008 8:05

Vidím, že nikdo nic, tak něco málo já - seju Tercii a Lidku, to jsou červené kulaté celoroční a nedávno jsem narazila na bílou podlouhlou, odrůda Rampouch. Sela jsem tuším v neděli nebo v pondělí. Myslím, že teď už je celkem jedno jakou odrůdu. Klidně ranou, ale myslím, že i ty celoroční urostou, vždyť jsou celorok, žejo. Den se už zkrátil, taková strašná vedra už nejsou a občas zaprší, dřepčíci jsou už taky někde zalezlí. Akorát snad ti slimáci by mohli něco zlikvidovat. Ale než ředkvičky urostou, bude možná i po slimácích. Takže směle do toho!

Umístění příspěvku v diskuzi
Připojit reakci

stavba, energie, topení, paliva, voda a odpady, sítě, interiér a dílna
host - 34.2 (?), 20.8.2008 6:45, zobrazeno: 6171x

Chtěl bych pro podzimní sklizeň vysadit ředkvičky. Dovede někdo poradit jakou odrůdu nejlépe?

host - 180.74 (?), 22.8.2008 8:05

Vidím, že nikdo nic, tak něco málo já - seju Tercii a Lidku, to jsou červené kulaté celoroční a nedávno jsem narazila na bílou podlouhlou, odrůda Rampouch. Sela jsem tuším v neděli nebo v pondělí. Myslím, že teď už je celkem jedno jakou odrůdu. Klidně ranou, ale myslím, že i ty celoroční urostou, vždyť jsou celorok, žejo. Den se už zkrátil, taková strašná vedra už nejsou a občas zaprší, dřepčíci jsou už taky někde zalezlí. Akorát snad ti slimáci by mohli něco zlikvidovat. Ale než ředkvičky urostou, bude možná i po slimácích. Takže směle do toho!

host - 16.190 (?), 5.2.2009 13:07

Koncem srpna vyseji všechny, co jsem nevysel na jaře.Dorostou všechny

zahrada.cz
DŮMACHALUPA.cz
Filtrace kohoutkové vody13.6.2025
Filtrace kohoutkové vody12.6.2025
Napojení na novou kanalizaci11.6.2025
Filtrace kohoutkové vody11.6.2025
Napojení na novou kanalizaci10.6.2025
Napojení na novou kanalizaci10.6.2025
Další příspěvky > 
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty