výsadba podzimních ředkviček

host - 180.74 (?)
22.8.2008 8:05

Vidím, že nikdo nic, tak něco málo já - seju Tercii a Lidku, to jsou červené kulaté celoroční a nedávno jsem narazila na bílou podlouhlou, odrůda Rampouch. Sela jsem tuším v neděli nebo v pondělí. Myslím, že teď už je celkem jedno jakou odrůdu. Klidně ranou, ale myslím, že i ty celoroční urostou, vždyť jsou celorok, žejo. Den se už zkrátil, taková strašná vedra už nejsou a občas zaprší, dřepčíci jsou už taky někde zalezlí. Akorát snad ti slimáci by mohli něco zlikvidovat. Ale než ředkvičky urostou, bude možná i po slimácích. Takže směle do toho!

Umístění příspěvku v diskuzi
Připojit reakci

stavba, energie, topení, paliva, voda a odpady, sítě, interiér a dílna
host - 34.2 (?), 20.8.2008 6:45, zobrazeno: 6170x

Chtěl bych pro podzimní sklizeň vysadit ředkvičky. Dovede někdo poradit jakou odrůdu nejlépe?

host - 180.74 (?), 22.8.2008 8:05

Vidím, že nikdo nic, tak něco málo já - seju Tercii a Lidku, to jsou červené kulaté celoroční a nedávno jsem narazila na bílou podlouhlou, odrůda Rampouch. Sela jsem tuším v neděli nebo v pondělí. Myslím, že teď už je celkem jedno jakou odrůdu. Klidně ranou, ale myslím, že i ty celoroční urostou, vždyť jsou celorok, žejo. Den se už zkrátil, taková strašná vedra už nejsou a občas zaprší, dřepčíci jsou už taky někde zalezlí. Akorát snad ti slimáci by mohli něco zlikvidovat. Ale než ředkvičky urostou, bude možná i po slimácích. Takže směle do toho!

host - 16.190 (?), 5.2.2009 13:07

Koncem srpna vyseji všechny, co jsem nevysel na jaře.Dorostou všechny

zahrada.cz
DŮMACHALUPA.cz
Robotická sekačka na chalupu6.6.2025
Filtrace kohoutkové vody6.6.2025
Robotická sekačka na chalupu5.6.2025
Robotická sekačka na chalupu3.6.2025
Levné nářadí - koupit/nekoupit? Jaké a proč?29.5.2025
Posuvné dveře svépomocí19.5.2025
Další příspěvky > 
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty