Kocour krade

host - 148.1 (?)
8.5.2012 15:39

A já si říkám, že mi ze zahrady nějak záhadně mizí prádlo... né teď si dělám legraci, ani se Vám nedivím, že jste znepokojená jeho koníčkem, ale opravdu při té představě se musím smát:-))

Umístění příspěvku v diskuzi
Připojit reakci

stavba, energie, topení, paliva, voda a odpady, sítě, interiér a dílna
host - 5.106 (?), 30.3.2012 16:20, zobrazeno: 14500x

Dobrý den,

náš kocourek krade různé věci v sousedství. Asi nejvíce ho berou různé pracovní rukavice (gumové jsou úplně nejvíc), hadry, houbičky, utěrky a (pozor teď to začíná být nepříjemné) spoďáry atd. Je zábavné sledovat s jakou důležitostí a pýchou přináší své úlovky k našemu prahu, ale začínám se obávat oprávněného hněvu drahých sousedů. Co s tím? Obcházet sousedy se spoďáry v ruce s otázkou: "Není to vaše?"

Petra

host - 220.182 (?), 30.3.2012 21:54

:-))) Na podobné téma jsem kdysi viděla video, tam zas kocour dosil domů od sousedů z pískoviště dětské hračky...

ps- kde přišel k těm spoďárům?- ze šňůry je určitě nesundával  ;-))

Třeba by pomohlo mu někde něco schovat (aby to mohl "ulovit") u vás na zahradě...           Lída

host - 5.106 (?), 31.3.2012 13:31

Děkuji,

tak na to video jsem při pátrání také narazila a moc mě to tedy neuklidnilo. On tento kočičí koníček má tendenci gradovat. Jinak ze šňůry to asi sundává, jelikož některé utěrky jako čerstvě vyprané voněly. Ke spoďárům jsem nečuchala. On ten náš pacholek umí moc pěkně skákat.  Jinak také rabuje v rozestavěném domě v sousedství, to bude zdroj těch pracovních rukavic. Onehdy donesl jednu a za chvilku si kmital pro druhou. Věci z naší zahrady ho evidentně nezajímají, to nebude ten pravý adrenalin. Myslela jsem, že by se mohlo jednat o jakousi náhražku lovu, ale on mu sem tam vletí do tlamy nějaký ten opeřenec, takže to tím asi nebude.

Petra

host - 148.1 (?), 8.5.2012 15:39

A já si říkám, že mi ze zahrady nějak záhadně mizí prádlo... né teď si dělám legraci, ani se Vám nedivím, že jste znepokojená jeho koníčkem, ale opravdu při té představě se musím smát:-))

zahrada.cz
DŮMACHALUPA.cz
Jak větrat místnost bez okna2.7.2025
Jak větrat místnost bez okna2.7.2025
Bazén Vario V6 - nutnost obsypávky?22.6.2025
Filtrace kohoutkové vody13.6.2025
Filtrace kohoutkové vody12.6.2025
Napojení na novou kanalizaci11.6.2025
Další příspěvky > 
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz