Koncem května jsme dali 2 osmitýdenní koťata do sklepa na noc, kde měli volný přístup ven. První noc bylo vše v pořádku, ale druhou noc se jedno ztratilo. Dopoledne jsme jej našli úplně roztrané na zahradě a ve sklepě část jeho srsti, pravděpodobně po nějakém boji. Tutéž noc se ztratilo 7 kuřat a na zahradě byla podkousnutá kvočna bez hlavy. Ti byli v nezavřeném kurníku, jak jsem mívala kuřata po 11 let. Velkým slepicím se nic nestalo, i když byly taky v otevřeném kurníku. Pak byl klid, do pasti se nic na vajíčko nechytilo a tak jsme asi po 2 týdnech dali zbývající kotě opět do sklepa. Do rána (2.6.) se ztratilo. Pak byl asi 2 týdny opět klid (slepice nikdo nezavíral),do pasti vlezl akorád ježek, ale toho jsme pustili. Pak jsem začala slepice raději zavírat a jak jse je šla předevčírem zavřít kom 9. hodiny večer, našla jsem 2 právě zakousnuté před kurníkem a jednu uvnitř. Všechny měly hlavu, jen známku po zubech na krku a vysátou krev(maso bylo bílé). Sousedé tyto problémy nemají a také mají na zahradě slepice. Pomůžete mi určit, co je to za ničemníka a jak mu zamezit přístupu na zahradu? Na květinách, keřích ani zelenině žádné škody nepozoruji. Děkuji za pomoc. Ala