Připojit reakci
Text příspěvku, ke kterému připojujete reakci:

Zdravím 

Ty aloe opravdu vypadají na arborescens - větší mezery mezi listy, tenké čepele, málo nepravidelných teček...  ale ovšem takhle vypadá i sazenice a. vera, když je malá a zvlášť pokud roste v docela nepřirozených podmínkách za oknem jak píšete, tam i letitá a.vera vypadá takhle s tenkými listy. 

Rozdíl se pozná až když se zvětší a poroste jako 1 rostlina v co nejlepších podmínkách - u a.very budou listy širší, obsahovat více gelu a mít víc teček v řadách, arborescens bude mít listy stejné ale dlouhé kmínky.

Léčivé účinky i obsah látek mají hodně podobné všechny příbuzné a. vera co mají dužinu s vodou, jen množství se liší a koncentrace - ta je dána i pěstováním, aby měla dužina opravdu ty tzv. zázračné účinky jak se píše pak to musí být alespoň 3-letý čerstvý list ze 7-leté kvetoucí velké rostliny rostoucí na slunci v nejpřirozenějších podmínkách - dlouho bych je nenechávál je li to možné v létě za oknem a v zimě na topení, a pomalu je jako malé začít zvykat na letnění, apod

Text příspěvku:*
Při psaní textu neukončujte jednotlivé řádky, text se v odstavci zalamuje automaticky.
Obrázek:
Vybrat soubor:
Název:
Popis:
Vkládat lze pouze obrázky typu JPEG a PNG. Maximální rozlišení obrázku je 12 megapixelů (4920x3218 obrazových bodů). Maximální možná velikost obrázku je 10 MB.
Kontrolní řetězec:*Sečtěte prosím číslo 15 a číslo 12.
Výsledek vložte do následujícího políčka:
* Bez vyplnění políček zvýrazněných tučným písmem nebude možné formulář odeslat.
zahrada.cz
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika