Pokojový cypřišek a uchování přes zimu

host - 84.15 (?)
12.3.2010 15:14

Dobrý den, pokojový cypřiš nijak nepřezimuji, je celou zimu v teple v pokoji na jižním okně a daří se mu skvěle. Vaše rostlina začala zřejmě chřadnout přeschnutím, průvanem nebo je z jedné strany spálená od slunce. Zkuste ostříhat celý stromek o třetinu, odstranit suché větvičky, pořádně zalít a dát do tepla, pokud ještě žije. Kamila

Umístění příspěvku v diskuzi
Připojit reakci

host - 5.199 (?), 23.2.2010 19:41, zobrazeno: 9593x

Pokojový cypřišek náhle začal z jedné strany hnědnout, trochu opadal, z druhé strany byl krásné zelený, V létě byl na balkoněna severovýchodě a celkem se dařilo. V zimě jsem ho dala na chodbu, světlou, zima byla si 8 - 10 st. a nakonec byl ztuhlý a začal se lámatale na chodbě nemrzlo a měl hodně světla.Mc mě to mrzí, Jarmila (prosím můžete mi sdělit, čím jsem ho zničila?) 

Děkuji Jarmila Šromová

host - 84.15 (?), 12.3.2010 15:14

Dobrý den, pokojový cypřiš nijak nepřezimuji, je celou zimu v teple v pokoji na jižním okně a daří se mu skvěle. Vaše rostlina začala zřejmě chřadnout přeschnutím, průvanem nebo je z jedné strany spálená od slunce. Zkuste ostříhat celý stromek o třetinu, odstranit suché větvičky, pořádně zalít a dát do tepla, pokud ještě žije. Kamila

zahrada.cz
DŮMACHALUPA.cz
Levné nářadí - koupit/nekoupit? Jaké a proč?16.7.2025
Péče o jezírko na chtě15.7.2025
NEREZOVÝ BAZÉN15.7.2025
Levné nářadí - koupit/nekoupit? Jaké a proč?15.7.2025
Péče o jezírko na chtě9.7.2025
Péče o jezírko na chtě8.7.2025
Další příspěvky > 
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz