Opadavé ano, ale velice pěkné. Mezi další bych já doporučil thůje, méně známá kryptomerie japonská, pak třeba modřín, cypřišek, douglaska, tis. Ale na vyloženě vlhkomilné Taxodium nebo Metasequoi nemají...
pozemek máme v oblasti s vysokou spodní vodou. Existují nějaké jehličnany vhodné do takové půdy? Když více zaprší, hladina spodní vody se zvedne a koreny by mohly nějakou dobu stát ve vodě. Díky moc za odpověď. Michaela
Opadavé ano, ale velice pěkné. Mezi další bych já doporučil thůje, méně známá kryptomerie japonská, pak třeba modřín, cypřišek, douglaska, tis. Ale na vyloženě vlhkomilné Taxodium nebo Metasequoi nemají...
ano, to určitě ano- moc se mi líbí zejména metasekvoje čínská! gold rush". Tu zvolím i přes její opadavost. A díky i za další tipy- pokud seženu kroptomerii, určitě ji taky vysadím :-) cypřišky již nějaké máme a zatím je to v pohodě :-)
...borovice zboznuji, ale nesnasi premokreni a i o teto borovici jsme se docetla, ze premokreni neni vhodne, ze takovem misgte by se muske vysemenit, ale zasazena sazenice bude mit rovnez problem, tak nevim :-/