Dobrý den, já mám u domu Abies Concolor kompaktní formu a je nádherná, dorůstá tak do těch 2 - 2,5 m, dá se i zaštípnout, viděla jsem takové exempláře, má nádherné jehličí a žádné zvláštní nároky na půdu.Jinak je pěkná spirea, kalina vrásčitolistá a všechny druhy svíd.Všechno jsou to keře celkem nenáročné a spireu a svídu si můžete vybrat i s různými barvami listů. Hezký den, L.T.
Co vysadit na plochu cca 50m čtv., sluníčko od cca 14:00 hodin. Rostliny max. do vzrůstu 2m a míň.Představuji si cca 5ks rostlin v kombinaci s 3 - 4ks kamene - vápenec. Rád bych tam měl i jehličnan, ale obávám se jeho velkého vzrůstu. Děkuji za nějakou radu.
z toho, že se zatim nikdo nepokusil navrhnout, je mi smutno, když jde o názor, je jich tu spousta, ale opravdu navrhovat, pozor, pozor. Bylo by třeba asi ještě napsat další informace, kvalita půdy, umístění výsadeb, funkce na ploše.atak pod. J.
Dobrý den, já mám u domu Abies Concolor kompaktní formu a je nádherná, dorůstá tak do těch 2 - 2,5 m, dá se i zaštípnout, viděla jsem takové exempláře, má nádherné jehličí a žádné zvláštní nároky na půdu.Jinak je pěkná spirea, kalina vrásčitolistá a všechny druhy svíd.Všechno jsou to keře celkem nenáročné a spireu a svídu si můžete vybrat i s různými barvami listů. Hezký den, L.T.