Připojit reakci
Text příspěvku, ke kterému připojujete reakci:

Proboha, je to ne. Vykopávat a vykopávat a furt budete na začátku. Cyprišky jsou jednou z neodolnějších jehličnin. Ty Vaše jen nestihly dostatečným počtem svých kořenů dosáhnout na hlouběji uloženou podzemní vodu. Samotné mulčování vodu nevyrobí, poku tedy voda nenaprší, je potřeba ji doplnit zálivkou. Například když v obdobích oblevy není žádný sníh, co by roztál a voda vsáknula.  Všimněte si, že v posledních letech se komunální výsadby dělají vždy s drenážní trubkou pro zálivku podmokem. Ono je to za pár kaček, ale sazenice pro komunální sféru jdou do tisícovek.

Ohledně oschlého jehličí - pokud jsou pupeny v paždí jehlic v pohodě, při přiměřené zálivce (nesmíte to zase naopak ulít) do podzima cyprišek přírůstky to polosuché zakryje. Odrolování a stříhání si nechte až na počátek července, až bude jasné co neregeneruje. Blbé je při snaze zamaskovat fleky omnutím, poškodit rašící pupeny.

SfK.

Text příspěvku:*
Při psaní textu neukončujte jednotlivé řádky, text se v odstavci zalamuje automaticky.
Obrázek:
Vybrat soubor:
Název:
Popis:
Vkládat lze pouze obrázky typu JPEG a PNG. Maximální rozlišení obrázku je 12 megapixelů (4920x3218 obrazových bodů). Maximální možná velikost obrázku je 10 MB.
Kontrolní řetězec:*Sečtěte prosím číslo 20 a číslo 20.
Výsledek vložte do následujícího políčka:
* Bez vyplnění políček zvýrazněných tučným písmem nebude možné formulář odeslat.
zahrada.cz
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika