Podnož PL

host - 156.247 (?)
29.10.2009 11:21

Ještě bych upřesnil, že jsem na této podnoži koupil : průsvitné letní, julia, bohemia, rubinola, melodie a topaz.

Můžete mi prosím někdo prozradit, jakou vzrůstnost mohu na této podnoži očekávat? Koupil jsem dobře?

Jaký druh mi ještě ve vyjmenovaných chybí? Mám ještě dvě díry a přemýšlím, jaké jabloně do nich dát...

Z hrušní jsem vzal bohemiku a konferenci (podnož na štítku je hr.pl.), přemýšlím, že vezmu ještě clappovu. Na slivoních je psaná podnož MYR, ty jsem vzal polokmeny (čačanská lepotica, gabrovká, hanita a tegera)

Děkuji VN

Umístění příspěvku v diskuzi
Připojit reakci

stavba, energie, topení, paliva, voda a odpady, sítě, interiér a dílna
host - 156.247 (?), 29.10.2009 11:11, zobrazeno: 5301x

Ve školce jsem koupil jabloně, žádal jsem čtvrtkmeny. Na štítku je označení pl. Toto označení jsem nikde jinde nepotkal. Nevíte, co to je za podnož? Myslel jsem, že mi dají ke čtvrtkmenům mm106. Označení jsem si bohužel všimnul až doma. Děkuji VN

host - 156.247 (?), 29.10.2009 11:21

Ještě bych upřesnil, že jsem na této podnoži koupil : průsvitné letní, julia, bohemia, rubinola, melodie a topaz.

Můžete mi prosím někdo prozradit, jakou vzrůstnost mohu na této podnoži očekávat? Koupil jsem dobře?

Jaký druh mi ještě ve vyjmenovaných chybí? Mám ještě dvě díry a přemýšlím, jaké jabloně do nich dát...

Z hrušní jsem vzal bohemiku a konferenci (podnož na štítku je hr.pl.), přemýšlím, že vezmu ještě clappovu. Na slivoních je psaná podnož MYR, ty jsem vzal polokmeny (čačanská lepotica, gabrovká, hanita a tegera)

Děkuji VN

host - 180.2 (?), 29.10.2009 11:44

Dobrý den. Možná by to mohlo být pláně, tak jako to máte podobně u těch hrušní. A taky by to mohlo být označení země původu, čili Polsko. Píšu to z vlastní zkušenosti. Mám pár jabloní na pláni, ale správně je to semenáč Jaderničky moravské. A taky pěkných pár stromků jsem měl původem z Polska. S obojím jsem velmi spokojený. Stanislaw

zahrada.cz
DŮMACHALUPA.cz
Levné nářadí - koupit/nekoupit? Jaké a proč?16.7.2025
Péče o jezírko na chtě15.7.2025
NEREZOVÝ BAZÉN15.7.2025
Levné nářadí - koupit/nekoupit? Jaké a proč?15.7.2025
Péče o jezírko na chtě9.7.2025
Péče o jezírko na chtě8.7.2025
Další příspěvky > 
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz