Jabloň Kyejevskaja Plakujučaja

host - 143.35 (?)
12.11.2021 13:31

Zřejmě si na to ditributor nasadil svůj název - kyjevská převislá jabloň. Pokud dáte vyhledat Киевская плакучая яблоня tak to nabízí nedzvedzkovo a royal beauty, okrasné drobnoplodé jabloně. Perlina i žemčužina Kieva jsou klasické jabloně. Rozhodně je vhodnější ptát se v Kruhu, co to vlastně nabízí. Jedlá převislá jabloň je Eliza Rathke, má klasické bílé květy a nakyslá podzimní jablka.

Umístění příspěvku v diskuzi
Připojit reakci

stavba, energie, topení, paliva, voda a odpady, sítě, interiér a dílna
host - 229.39 (?), 17.7.2018 14:34, zobrazeno: 2291x

Dobrý den, na stránkách Zahradnictví Kruh jsem objevila jabloň Kyejevskaja plakujučaja. V životě jsem o takovéto odrůdě neslyšela, na internetu jsem také nic nenašla, a to ani na cizojazyčných stránkách. Zahradnictví Kruh o této jabloni žádné informace neuvádí. Vzhledem k tomu, že byl skladem už pouze jeden jediný kus (a já musím mít každou ptákovinu :-)), tak jsem jablůňku bez dlouhého rozmýšlení objednala s tím, že zjistím dodatečně, co za kocoura v pytli mi na zahradě poroste. Jabloň byla v e-shopu zařazená mezi normálními jabloněmi, ne okrasnými. Pošta dnes jablůňku přivezla, nicméně ji uvidím až večer po návratu z práce. Znáte někdo tuto odrůdu? Budu ráda za jakoukoliv informaci.

host - 189.15 (?), 9.11.2021 21:10

Tu odrůdu stále nabízejí. Máte s ní nějakou zkušenost?

host - 143.35 (?), 12.11.2021 13:31

Zřejmě si na to ditributor nasadil svůj název - kyjevská převislá jabloň. Pokud dáte vyhledat Киевская плакучая яблоня tak to nabízí nedzvedzkovo a royal beauty, okrasné drobnoplodé jabloně. Perlina i žemčužina Kieva jsou klasické jabloně. Rozhodně je vhodnější ptát se v Kruhu, co to vlastně nabízí. Jedlá převislá jabloň je Eliza Rathke, má klasické bílé květy a nakyslá podzimní jablka.

zahrada.cz
DŮMACHALUPA.cz
Nestabilní pH v bazénu11.8.2025
Nestabilní pH v bazénu10.8.2025
Nestabilní pH v bazénu9.8.2025
Levné nářadí - koupit/nekoupit? Jaké a proč?16.7.2025
Péče o jezírko na chtě15.7.2025
NEREZOVÝ BAZÉN15.7.2025
Další příspěvky > 
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz