Připojit reakci
Text příspěvku, ke kterému připojujete reakci:

Myslím, že na to ani nelze objektivně odpovědět. Jednak každá odrůda má něco do sebe a nebaví mě konzumovat stále stejnou chuť. Pak také většinu odrůd sklízím postupně a chuť i konzistence se velice liší podle termínu sklizně. Speciálně Jonagold jsem letos protrhával snad 5x a zatímco jablka z první sklizně strávila ve sklepě asi měsíc a půl a zpočátku rychle dozrávala při 15 stupních a začínají moučnatět, ta později sklizená jsou optimálně "fresh". Podobně je na tom Topaz sklízený asi na 3x. Lépe jsou na tom jablka ze zahrady v 520 mnm než ta z ostravské nížiny. I Sirius je zralý tak akorát. Nejlépe je na tom Admirál a do Ontárií se zatím bojím kousnoutindecision. Do podzimních odrůd se mi už moc kousat nechce...

Jinak zde zajímavý článek

Zaujala mě přítomnost fungicidů v rezistentu jako je Rubinola - možná předskládková "příprava" a nebo to berou pro jistotu šmahem všechno...

Text příspěvku:*
Při psaní textu neukončujte jednotlivé řádky, text se v odstavci zalamuje automaticky.
Obrázek:
Vybrat soubor:
Název:
Popis:
Vkládat lze pouze obrázky typu JPEG a PNG. Maximální rozlišení obrázku je 12 megapixelů (4920x3218 obrazových bodů). Maximální možná velikost obrázku je 10 MB.
Kontrolní řetězec:*Sečtěte prosím číslo 12 a číslo 18.
Výsledek vložte do následujícího políčka:
* Bez vyplnění políček zvýrazněných tučným písmem nebude možné formulář odeslat.
zahrada.cz
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika