Připojit reakci
Text příspěvku, ke kterému připojujete reakci:

Jmenované odrůdy tu byly mnoho desetiletí, proto jsou žádané a stále pěstovány.Přednosti se předávají v tomto případě generačně vzhledem převážně extenzivnímu pěstování a dlouhověkosti selských sadů.

Ale jak se ostatní odrůdy mají dostat do podvědomí a najít si cestu do zahrad pokud jim není v periodikách věnována žádná pozornost.Zahrádkář již 12 či 15 let neplní funkci vzdělávací ale přísně komerční.Zaměření na jedno šlechtění.To se mele stále dokola jako obehraná nekonečná smyčka.Kdy byly naposled zveřejněny a objektívně posouzeny odrůdy staršího šlechtění jak našeho tak zahraničního.Na zahraniční novošlechtění je přísné embargo.Maximálně neojektivní statě o klubovkách s 20 postřiky.O jejich chuťových a plodových vlastnostech ani čárka(čest vyjimce z letoška o ovoci z postsovětských republik).Naivní je ten kdo jim tuto masáž věří.Já jsem tuto jednosměrku opustil už před 15 lety.Z článků jsem vycítil, že tu někdo chce určovat můj směr pěstování a co by jím mělo být.Nyní mám odrůdy z českého, novozélandského, amerického, kanadského, belgického, hlandského, japonského a dalších šlechtění.Každá má své plusy a mínusy.Výsledkem je však pestá paleta chutí.

Zahradě zdar - Mičurin II (470 m)

Text příspěvku:*
Při psaní textu neukončujte jednotlivé řádky, text se v odstavci zalamuje automaticky.
Obrázek:
Vybrat soubor:
Název:
Popis:
Vkládat lze pouze obrázky typu JPEG a PNG. Maximální rozlišení obrázku je 12 megapixelů (4920x3218 obrazových bodů). Maximální možná velikost obrázku je 10 MB.
Kontrolní řetězec:*Sečtěte prosím číslo 13 a číslo 11.
Výsledek vložte do následujícího políčka:
* Bez vyplnění políček zvýrazněných tučným písmem nebude možné formulář odeslat.
zahrada.cz
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika