Připojit reakci
Text příspěvku, ke kterému připojujete reakci:

Netroufnul bych si tvrdit, že veškerá. Ale určitě část literatury bude opřená o fyziologii rostlin a botanickou biochemii, kde bude jasně vysvětleno, jak proudí rostlinné hormony v době před olistěním a po olistění. Řez po odkvětu avšak ještě před olistěním je vlastně ještě stále zimním řezem. Až teprve, když mají letorosty cca více než 5 vivinutých listů, lze hovořit o řezu letním.

A nevím jakou knihu čtete, je vhodné napsat celý její název, případně i rok vydání. Víte, ona péče o strom po zmlazení je vlastně okrajovou záležitostí - v produkčních sadech se porost nezmlazuje, ale vyklučí s následnou novou výsadbou. V starých extenzívních sadech se provedl průklest/zmlazení s odstupem minimálně 5 let, takže tam se o řezu v roce následném po zmlazení také nedá hovořit (prostě se neřezalo a strom se nechal vybouřit). V podstatě takto (ne)řežou nyní i silničáři.

SfK.

Text příspěvku:*
Při psaní textu neukončujte jednotlivé řádky, text se v odstavci zalamuje automaticky.
Obrázek:
Vybrat soubor:
Název:
Popis:
Vkládat lze pouze obrázky typu JPEG a PNG. Maximální rozlišení obrázku je 12 megapixelů (4920x3218 obrazových bodů). Maximální možná velikost obrázku je 10 MB.
Kontrolní řetězec:*Sečtěte prosím číslo 19 a číslo 19.
Výsledek vložte do následujícího políčka:
* Bez vyplnění políček zvýrazněných tučným písmem nebude možné formulář odeslat.
zahrada.cz
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika