Připojit reakci
Text příspěvku, ke kterému připojujete reakci:

No, mně by TreeGuard nevadil, tedy vyjma ceny, žecool
S tématem to souvisí pouze okrajově…
Když jsem uvažoval o založení topolové "plantáže", tak často se opakující varování znělo: Hodně plantáží zajde na zaplevelení! Abych tomu předešel, zkoušel jsem použít proti trávě kolem řízků čtverce z podlahoviny, pásy z koženky (obé byl odpad - sice za hubičku ale pár tisíc Kč by to stálo) Bylo to pracné na přípravu (řezání, děrování, pokládání, zajištění proti větru) a stejně při následném sečení se materiál občas dostal do kontaktu s noži…
Nakonec jsem realizoval plastové talíře na jedno použití z fólie + makadam na zatížení. Na poli to vydrželo 3 roky (chytil jsem špatný rok a řízky mi do metrové výšky „rostly“ 2 roky) a kdo ví, jak při sečení mezi rostlinami po čase oči přecházejí a všechno je zelené, tak ví wcg – rostlinku jste ani neviděli, ale bílý talířek na vás řval: Bacha, tady něco roste. Když už řízky povyrostly a vítr talíře neodfukoval, posbírali jsme makadam (pravda, před tím si při sečení trávy sekačka s kamínky občas zalaškovala) a talíře dál sloužily k navigaci. Posléze, až už byly stromky nepřehlédnutelné, se uklidily i talíře.

Text příspěvku:*
Při psaní textu neukončujte jednotlivé řádky, text se v odstavci zalamuje automaticky.
Obrázek:
Vybrat soubor:
Název:
Popis:
Vkládat lze pouze obrázky typu JPEG a PNG. Maximální rozlišení obrázku je 12 megapixelů (4920x3218 obrazových bodů). Maximální možná velikost obrázku je 10 MB.
Kontrolní řetězec:*Sečtěte prosím číslo 18 a číslo 13.
Výsledek vložte do následujícího políčka:
* Bez vyplnění políček zvýrazněných tučným písmem nebude možné formulář odeslat.
zahrada.cz
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika