Připojit reakci
Text příspěvku, ke kterému připojujete reakci:

Doktor Miloš Vysloužil promluvil a diskuze skončila na mnoho let. Gdaňský hranáč je známá, přitom podle příspěvků v tomto vlákně odrůda málo rozšířená. Na internetu je popisů poměrně dost, například tento: Chuť dužniny: sladkonavinulá, poněkud okořenělá, s malinovou příchutí, na slunci vyvinuté plody bývají sladší, dobrá až velmi dobrá, dokud je jablko zelenavé, při přezrání jablka lehce moučnatí, skvrnatí a ztrácí chuť. Malinová příchuť je ovšem přisuzována kde čemu. Malinové hornokrajské, Malinové holovouské, u letní jabloně Daria se dokonce mluví o jahodovém aroma. Jakou má Gdaňský hranáč skutečně chuť? K napsání tohoto dotazu mě inspiroval pán ve vlákně Bláhova oranžová reneta, který tam Gdaňský hranáč zmiňuje.

Text příspěvku:*
Při psaní textu neukončujte jednotlivé řádky, text se v odstavci zalamuje automaticky.
Obrázek:
Vybrat soubor:
Název:
Popis:
Vkládat lze pouze obrázky typu JPEG a PNG. Maximální rozlišení obrázku je 12 megapixelů (4920x3218 obrazových bodů). Maximální možná velikost obrázku je 10 MB.
Kontrolní řetězec:*Sečtěte prosím číslo 18 a číslo 12.
Výsledek vložte do následujícího políčka:
* Bez vyplnění políček zvýrazněných tučným písmem nebude možné formulář odeslat.
zahrada.cz
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika