Připojit reakci
Text příspěvku, ke kterému připojujete reakci:
Přibližně v dubnu jsem sledoval na STV2 dokument o praktikách velkopěstitelů.Důraz byl kladen na uskladnění.Samozřejmě podtržené jablka, ovšem největší problém nastává po naskladnění.Hermeticky uzavřou sklady a zaplyňují nějakým sajrajtem.Není známo jeho složení a vše se děje neoficiálně.Pěstitelé pouze naznačovali, že to možná někdo dělá ale oni ne.Je to prostě tabu a ani dotazy dokumentaristů na příslušné národní instituce hygieny a zdraví složení neobjasnily natož aby některé vůbec reagovaly.Prostě utajené svinstvo.Sice plynem plody uzavřou aby vypadaly čerstvé ovšem na úkor chuti a zřejmě s přítomností neznámých reziduí. Německý dokument se zaměřil na jižní ameriku a evropu, kde se tyto svinsta v tichosti dějí také.A pak si kupte jablko v marketech a posuzujte jejich chuť.Objektivně nemožné - Mičurin II (470m)
Text příspěvku:*
Při psaní textu neukončujte jednotlivé řádky, text se v odstavci zalamuje automaticky.
Obrázek:
Vybrat soubor:
Název:
Popis:
Vkládat lze pouze obrázky typu JPEG a PNG. Maximální rozlišení obrázku je 12 megapixelů (4920x3218 obrazových bodů). Maximální možná velikost obrázku je 10 MB.
Kontrolní řetězec:*Sečtěte prosím číslo 18 a číslo 15.
Výsledek vložte do následujícího políčka:
* Bez vyplnění políček zvýrazněných tučným písmem nebude možné formulář odeslat.
zahrada.cz
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika