Text příspěvku, ke kterému připojujete reakci:Přibližně v dubnu jsem sledoval na STV2 dokument o praktikách velkopěstitelů.Důraz byl kladen na uskladnění.Samozřejmě podtržené jablka, ovšem největší problém nastává po naskladnění.Hermeticky uzavřou sklady a zaplyňují nějakým sajrajtem.Není známo jeho složení a vše se děje neoficiálně.Pěstitelé pouze naznačovali, že to možná někdo dělá ale oni ne.Je to prostě tabu a ani dotazy dokumentaristů na příslušné národní instituce hygieny a zdraví složení neobjasnily natož aby některé vůbec reagovaly.Prostě utajené svinstvo.Sice plynem plody uzavřou aby vypadaly čerstvé ovšem na úkor chuti a zřejmě s přítomností neznámých reziduí. Německý dokument se zaměřil na jižní ameriku a evropu, kde se tyto svinsta v tichosti dějí také.A pak si kupte jablko v marketech a posuzujte jejich chuť.Objektivně nemožné - Mičurin II (470m)