Připojit reakci
Text příspěvku, ke kterému připojujete reakci:

To není emotivní :) popis mrtvý strm nemá s emocemi nic společného, je to jen popis situace.

Klidně vyfotím, ale myslím, že popis KOMPLETNĚ pokryté i tenké větvičky (tedy 1-3 leté) lišejnékem nevzbuzují žádné dohady, že by to mohlo být jinak. Lišejník poznám, plísen to není. Mnoho vetviček je uplně suchých, odumřelých, sem tam pružná, tedy živá, ale špatně se to pod vrstvou lišejníku pozná, okem vůbec, musím zkusit pružnost. A jistě, stromky jsou poslední roky (podle majitele tak 3, kdy už nemohl) neudržované, ale zestárlé těžko budou, když vím přibližně, kdy je sázeli (mám tu fotografie chvíli po výsadbě, která jsou datované). 

A nevím už, jak vám mám vysvětlit, že mi jde o dvě věci. První, jestli mohl k špatnému stavu stromů přispět SOUVISLÝ porost lišejníku (tedy ne ojedinělé "skvrny", ale pokrytý celý strom), a druhá, pokud je tu (a to evidentně je) lišejník na stromech v takové míře běžný, jak ochránit nově vysazené stromky. Neptala jsem se na výživu, řez, podnož...

Text příspěvku:*
Při psaní textu neukončujte jednotlivé řádky, text se v odstavci zalamuje automaticky.
Obrázek:
Vybrat soubor:
Název:
Popis:
Vkládat lze pouze obrázky typu JPEG a PNG. Maximální rozlišení obrázku je 12 megapixelů (4920x3218 obrazových bodů). Maximální možná velikost obrázku je 10 MB.
Kontrolní řetězec:*Sečtěte prosím číslo 15 a číslo 18.
Výsledek vložte do následujícího políčka:
* Bez vyplnění políček zvýrazněných tučným písmem nebude možné formulář odeslat.
zahrada.cz
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika