Připojit reakci
Text příspěvku, ke kterému připojujete reakci:

Měl jsem podobnou otázku v tomto vlákně na straně 6.

Jen plody byly snad žebernatější. Otázka je, co je to odporná kyselost. Ty vyfocené plody mnou, byly zpočátku také kyselejší. Určeno bylo jako Hammersteinovo. Podle Vaňka se to určit nedá, protože u něj je většina plodů hodnocených se znamenitou chutí. Ministr Hammerstein : Dužnina jest žlutavá, velmi šťavnatá,, jemná, měkká, křehká, aromatické, sladce navinulé, znamenité chuti, s kořeňenou příchutí. Nebylo určitě špatné, ale takhle úžasně bych to neviděl. surprise

Text příspěvku:*
Při psaní textu neukončujte jednotlivé řádky, text se v odstavci zalamuje automaticky.
Obrázek:
Vybrat soubor:
Název:
Popis:
Vkládat lze pouze obrázky typu JPEG a PNG. Maximální rozlišení obrázku je 12 megapixelů (4920x3218 obrazových bodů). Maximální možná velikost obrázku je 10 MB.
Kontrolní řetězec:*Sečtěte prosím číslo 19 a číslo 19.
Výsledek vložte do následujícího políčka:
* Bez vyplnění políček zvýrazněných tučným písmem nebude možné formulář odeslat.
zahrada.cz
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika