Připojit reakci
Text příspěvku, ke kterému připojujete reakci:

Já bych jen dodal, že moje Goldstary jsou sice šťavnatější, než Milošovy, ale jaksi "nemastné neslané". Taková Otava byla o něco výraznější. Topaz je určitě nejlepší. Možná, že z vyšších poloh je kyselejší, ale já bych si ho bez těch kyselinek nedokázal představit. Ty tam prostě patří. Nic fádního a mdlého, co se ani nechce dojíst. Vzpomínám na pana Mikeše, který si po Evelíně musel spravit chuť právě Topazem. 

Text příspěvku:*
Při psaní textu neukončujte jednotlivé řádky, text se v odstavci zalamuje automaticky.
Obrázek:
Vybrat soubor:
Název:
Popis:
Vkládat lze pouze obrázky typu JPEG a PNG. Maximální rozlišení obrázku je 12 megapixelů (4920x3218 obrazových bodů). Maximální možná velikost obrázku je 10 MB.
Kontrolní řetězec:*Sečtěte prosím číslo 17 a číslo 16.
Výsledek vložte do následujícího políčka:
* Bez vyplnění políček zvýrazněných tučným písmem nebude možné formulář odeslat.
zahrada.cz
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika