Připojit reakci
Text příspěvku, ke kterému připojujete reakci:

Myslím, že si to každý určuje podle své chuti, profesionálové se asi snaží jakž takž to vystihnout, ale seřadit na př. jablka podle "kyselosti" - neznám takový pokus. Také každý rok je jiný, stupeň dozrání, někdo raději podtrhne, ve skladu se také obsah kyselin mění... J.

Text příspěvku:*
Při psaní textu neukončujte jednotlivé řádky, text se v odstavci zalamuje automaticky.
Obrázek:
Vybrat soubor:
Název:
Popis:
Vkládat lze pouze obrázky typu JPEG a PNG. Maximální rozlišení obrázku je 12 megapixelů (4920x3218 obrazových bodů). Maximální možná velikost obrázku je 10 MB.
Kontrolní řetězec:*Sečtěte prosím číslo 11 a číslo 12.
Výsledek vložte do následujícího políčka:
* Bez vyplnění políček zvýrazněných tučným písmem nebude možné formulář odeslat.
zahrada.cz
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika