Připojit reakci
Text příspěvku, ke kterému připojujete reakci:

Neviem, či Fuji a jeho klony sú vhodné do regiónu Kysúc. Je to navyše asi najnáročnejšia sorta jabloní a treba sa s touto sortou vyslovene piplať. Tieto stromčeky rady rastú, ale rodiť sa im nechce (ak to porovnáme povädzme s Galou). Ak ten stromček pichnete do zeme a budete vedmo očakávať úrodu, môžete ostať sklamaný, že budete mať akurát nádherný solitér s 5-10 jablkami. A to poznám polepetkov ktorý majú 5-20 jabĺk raz za 2 roky a stromy rostúce do blba o 106. Možno iná sorta sa dá, ale fuji chyby a amaterinu neodpúšťa. 

PS: môžem potvrdiť na vlastnej koži, že Beni Shogun je to náročná jabloň. Ale tá chuť - nebíčko v papuľke. Sladučké a ozaj ananásovo tropické. Ale pestujem to v nadmorskej výške 330 m.n.m a južnej strane s celodenným prísunom slnka. 

Aby ste pri nevhodnej polohe nemal miesto tropickej chuti, iba obyčajnú síce sladkú ale travitú chuť. Skúšal som Fudžiny kupené zo slovenských sadov, ale skutočná delikátny chuť nebola podmienkou každého jablka. Niekde v náznakoch inde vôbec. Preto dobre zvážte, či Vám práca okolo Fuji B-S stojí za to.                  

Text příspěvku:*
Při psaní textu neukončujte jednotlivé řádky, text se v odstavci zalamuje automaticky.
Obrázek:
Vybrat soubor:
Název:
Popis:
Vkládat lze pouze obrázky typu JPEG a PNG. Maximální rozlišení obrázku je 12 megapixelů (4920x3218 obrazových bodů). Maximální možná velikost obrázku je 10 MB.
Kontrolní řetězec:*Sečtěte prosím číslo 17 a číslo 12.
Výsledek vložte do následujícího políčka:
* Bez vyplnění políček zvýrazněných tučným písmem nebude možné formulář odeslat.
zahrada.cz
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika