Připojit reakci
Text příspěvku, ke kterému připojujete reakci:

Děkuji všem za názory, ani ve snu mě nenapadlo, jakým směrem se diskuse vyvine. Je tady pravdou, že jsem v úvodu psala, že jsme měli i odrůdy moderní, nicméně jablka na pohled výstavní, chuť bezprostředně po utžení výjimečná, po 3 dnech v lednici moučnatá a nevýrazná, ke skladování nevhodná. Výborné na sušení, protože rozměr plodů zaručoval méně práce :-)

Všechny stromy v sadu (jabloně, hrušně, trnky, ringle, třešně, ořešáky) jsme nejprve 5 let výce méně pozorovali a zjišťovali a došli jsme k závěru, že původní (staré, chcete-li) odrůdy jsou pro nás v mnoha ohledech vhodnější a výhodnější a učíme se je maximálně využít. K tomu, doufáme, nám dopomůžou znalosti o odrůdě samotné, což bez určení prostě nejde. 

Jak už tu bylo popsáno, jsou to odrůdy prověřené časem, nostalgii bych v tom nehledala...

Text příspěvku:*
Při psaní textu neukončujte jednotlivé řádky, text se v odstavci zalamuje automaticky.
Obrázek:
Vybrat soubor:
Název:
Popis:
Vkládat lze pouze obrázky typu JPEG a PNG. Maximální rozlišení obrázku je 12 megapixelů (4920x3218 obrazových bodů). Maximální možná velikost obrázku je 10 MB.
Kontrolní řetězec:*Sečtěte prosím číslo 14 a číslo 12.
Výsledek vložte do následujícího políčka:
* Bez vyplnění políček zvýrazněných tučným písmem nebude možné formulář odeslat.
zahrada.cz
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika