Připojit reakci
Text příspěvku, ke kterému připojujete reakci:

Cukr sušení v první fázi urychlí, protože osmoticky působí na uvolnění šťávy z dužiny (sůl podobně). V závěru však váže část vody, takže nedosušíte dotvrda. Pokud chcete polotovar, je to nevhodné, pokud má být cílem snack či chipsy pro přímý konzum, je vláčnost a chuťová výraznost žádoucí.

Je to stejné jako někomu nevymluvíte jeho způsob kompotování či výrobu pyré.

Text příspěvku:*
Při psaní textu neukončujte jednotlivé řádky, text se v odstavci zalamuje automaticky.
Obrázek:
Vybrat soubor:
Název:
Popis:
Vkládat lze pouze obrázky typu JPEG a PNG. Maximální rozlišení obrázku je 12 megapixelů (4920x3218 obrazových bodů). Maximální možná velikost obrázku je 10 MB.
Kontrolní řetězec:*Sečtěte prosím číslo 13 a číslo 13.
Výsledek vložte do následujícího políčka:
* Bez vyplnění políček zvýrazněných tučným písmem nebude možné formulář odeslat.
zahrada.cz
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika