Připojit reakci
Text příspěvku, ke kterému připojujete reakci:
Coxovu renetu som oberal v polovici septembra. Pri oberačke zvyknem ponechať na strome zo 20 jabĺk. Niektoré spadnú, niektoré zničí hmyz alebo vtáky, ale väčšina "prežije". Konzumujem ich potom priamo zo stromu, v novembri - niekedy až začiatkom decembra po prvých mrazoch. Na foto je takýto plod odtrhnutý dnes zo stromu. Coxovky z pivnice sú skvelé, ale tieto "presluhujúce" sú ešte o level vyššie. Treba ich samozrejme hneď po odtrhnutí zjesť. Stále sú šťavnaté a chuť je jednoducho úžasná, typicky "renetovitá", neregistrujete cukry či kyselinky, len tú mohutnú zaoblenú harmonickú pikantnosť, kde nič nechýba ani nič nevyčnieva, nič nie je navyše. To ťažko uchopiteľné a nepopísateľné čaro tejto renety. Jednoznačne zatiaľ to najlepšie (chuťovo) čo záhrada spomedzi jabloní tento rok dala. IH
Text příspěvku:*
Při psaní textu neukončujte jednotlivé řádky, text se v odstavci zalamuje automaticky.
Obrázek:
Vybrat soubor:
Název:
Popis:
Vkládat lze pouze obrázky typu JPEG a PNG. Maximální rozlišení obrázku je 12 megapixelů (4920x3218 obrazových bodů). Maximální možná velikost obrázku je 10 MB.
Kontrolní řetězec:*Sečtěte prosím číslo 13 a číslo 12.
Výsledek vložte do následujícího políčka:
* Bez vyplnění políček zvýrazněných tučným písmem nebude možné formulář odeslat.
zahrada.cz
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika