Připojit reakci
Text příspěvku, ke kterému připojujete reakci:

Jabloně mi krásně a bohatě kvetly (Praha), ale za pár dní se květy (na jedné z nich Gold star) sbalily a zhnědly a uschly (naštěstí ne všechny). Jeden jsem rozloupla a byla v něm hnědá housenka. Asi jsem prošvihla květopase! Minulý víkend jsem jako zběsilá tedy postříkala, ale nevím, jestli to bude ještě mít nějaký význam. Taky mám na obou meruňkách moniliozu. Uschlé větvičky jsem ostříhala a pak postříkala. Zjistila jsem, že je to všude po okolí. Třešeň (Burlat) zatím vypadá zdravě, švestka kvetla bohatě a zatím taky OK, radši jsem ji postříkala taky. Broskev letos málo kvetla a i přes podzimní a jarní postřik má trochu kadeřavost. V květu jsem ji dost ořezala (podle učených knih). Prý může chytit i moniliozu. Těpic, to bych měla asi po zahradě!

Jsem začátečník, tak možná zkušení zahradníci kvílí nad mou péčí. Pokud dělám něco hodně špatně, budu vděčná za opravu a radu!!!

Díky, Šárka

Text příspěvku:*
Při psaní textu neukončujte jednotlivé řádky, text se v odstavci zalamuje automaticky.
Obrázek:
Vybrat soubor:
Název:
Popis:
Vkládat lze pouze obrázky typu JPEG a PNG. Maximální rozlišení obrázku je 12 megapixelů (4920x3218 obrazových bodů). Maximální možná velikost obrázku je 10 MB.
Kontrolní řetězec:*Sečtěte prosím číslo 10 a číslo 17.
Výsledek vložte do následujícího políčka:
* Bez vyplnění políček zvýrazněných tučným písmem nebude možné formulář odeslat.
zahrada.cz
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika