Připojit reakci
Text příspěvku, ke kterému připojujete reakci:

Konvalinko, ale já vůbec nezatracuji vysokokmeny, nebo nějaké staré stromy po rodičích... Mám to také tak, vlastně jsem po otci vykácel spousty vysokokmenů a vysadil nové, moderní odrůdy, ale hlavně... na nevhodných podnožích. Nechal jsem si radit od prodavače, jenže nikdo nezná půdní vlastnosti, to co bude na kolínsku, to dady skoro na vrchovině zkrátka nenaroste.Dneska přes různě vzrůstné podnože jsem se dostal až k M1, což je vlastně vysokokmen, to mi trvalo 30 let, než jsem se k tomuto poznatku dopracoval. kdybych tehdy otce lépe poslouchal, měl bych sad, jak býval kdys... štěstí, že jsem všechny jeho stromy nevykácel.laugh

já zkrátka chci opět zkusit si namnožit jmelí na jabloni, což se mi nikdy nepodařilo. Rafael zase naopak nechal zamořit celé široké okolí jmelím z jeho stoleté jadernačky, místo aby včas větev uřízl, má to holt někdo štěstí, bez vlastního přičinění.Já tedy mnoho stromů nemám, jen 14, ale zase si myslím, že se o ně starám dobře.

Text příspěvku:*
Při psaní textu neukončujte jednotlivé řádky, text se v odstavci zalamuje automaticky.
Obrázek:
Vybrat soubor:
Název:
Popis:
Vkládat lze pouze obrázky typu JPEG a PNG. Maximální rozlišení obrázku je 12 megapixelů (4920x3218 obrazových bodů). Maximální možná velikost obrázku je 10 MB.
Kontrolní řetězec:*Sečtěte prosím číslo 20 a číslo 10.
Výsledek vložte do následujícího políčka:
* Bez vyplnění políček zvýrazněných tučným písmem nebude možné formulář odeslat.
zahrada.cz
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika