Připojit reakci
Text příspěvku, ke kterému připojujete reakci:

Angold je chuťovo osviežujúce jablko, hoci čisto mušt z Angoldu som ešte nelisoval. Z tých odrôd, čo uvádzate, mám skúsenosť s Topazom. Ten má tiež príjemné kyselinky, no keď sa nechá poriadne dozrieť, tak je aj celkom sladký. Mne mušt z neho chutil, okrem toho je aj jemne "korenistý". Vo Vašej nadmorskej výške by však tie kyselinky mohli dominovať. Doteraz najkyslejší mušt som lisoval zo starých krajových odrôd (väčšinou renety). Ten mal naozaj říz.

Text příspěvku:*
Při psaní textu neukončujte jednotlivé řádky, text se v odstavci zalamuje automaticky.
Obrázek:
Vybrat soubor:
Název:
Popis:
Vkládat lze pouze obrázky typu JPEG a PNG. Maximální rozlišení obrázku je 12 megapixelů (4920x3218 obrazových bodů). Maximální možná velikost obrázku je 10 MB.
Kontrolní řetězec:*Sečtěte prosím číslo 19 a číslo 13.
Výsledek vložte do následujícího políčka:
* Bez vyplnění políček zvýrazněných tučným písmem nebude možné formulář odeslat.
zahrada.cz
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika