Připojit reakci
Text příspěvku, ke kterému připojujete reakci:

Tím, že berete v úvahu můj názor, jste mne potěšil. A zároveň vyprovokoval k dalším poznámkám.

V blízkosti řeky máte sice výhodu ve zdroji vody pro zalévání, ale bude tam vlhko (podporuje strupovitost) a časté přízemní mrazíky s možností poškození květů. Pokud experimentujete jen s jednou jabloní, nějak to dopadne. Pokud chcete trochu více ovocnařit, rozhlédněte se kolem, co se komu v podobné poloze daří. Také nepoznám, zda máte pozemek oplocený, zda je nebezpečí okusu zvěří, jaká je kvalita (a hloubka vrstvy) půdy.... Jinak už nemáte tak moc času, jabloň je nejlépe sázet na podzim a za měsíc už možná začne prodej ovocných stromků.

Trochu podrobněji jsem se už vyjadřoval k problému starého sadu na jiném místě tohoto portálu. I když je třeba vstřebat mnoho informací, o mladý stromek je třeba pečovat a chránit jej, rád zdůrazňuji častou zálivku, pokud to lze, i v zimě a o sebe pečovat studiem literatury, což internet tak úplně nenahradí. (Ale pomůže zase jinak). Hodně úspěchů a málo takových mentorů, jasko jsem já. Z.

Text příspěvku:*
Při psaní textu neukončujte jednotlivé řádky, text se v odstavci zalamuje automaticky.
Obrázek:
Vybrat soubor:
Název:
Popis:
Vkládat lze pouze obrázky typu JPEG a PNG. Maximální rozlišení obrázku je 12 megapixelů (4920x3218 obrazových bodů). Maximální možná velikost obrázku je 10 MB.
Kontrolní řetězec:*Sečtěte prosím číslo 15 a číslo 18.
Výsledek vložte do následujícího políčka:
* Bez vyplnění políček zvýrazněných tučným písmem nebude možné formulář odeslat.
zahrada.cz
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika