Připojit reakci
Text příspěvku, ke kterému připojujete reakci:

njn, právě to je o tom srovnání s tou pohádkou...

Ten článek obsahuje spoustu polopravd (jako také jiné opisované vzájemně na internetu), že je valmi obtížné přebrat hrách od polela (znáte z Popelky). Například v Karkulce je pravdou, že vlci žijí v lese, že myslivci zabíjejí vlky, kteří škodí, že staří lidé často žijí v ústranní,... A pak je tam spousta lží, které pochopíme až v dospělosti. Myslivec nemá rutinu chirurga urgentního příjmu, vlci nepolykají kořist živou a vcelku, kdo má v břiše kamení má automaticky žízeň,... A nelze zaměňovat příčinu a následek.

Já vím, že pokud mšice smyji na zem, tak je mravenci odnosí do mraveniště a tam použijí "na maso". Nikdy, ale opravdu nikdy je nebudou vracet zpátky na strom. Pokud má rostlina dostatek dusíkatých látek, dávají mšice málo medovice  = po přihnojení dusíkem nepřibyde mravenců, ale ubyde mšic. Atd.

Já s mravenci problém nemám. Pokud potřebuji řešit mšice, neřeším mravence. Jak píše KUKY výše, měl by jste to dělat také tak.

Text příspěvku:*
Při psaní textu neukončujte jednotlivé řádky, text se v odstavci zalamuje automaticky.
Obrázek:
Vybrat soubor:
Název:
Popis:
Vkládat lze pouze obrázky typu JPEG a PNG. Maximální rozlišení obrázku je 12 megapixelů (4920x3218 obrazových bodů). Maximální možná velikost obrázku je 10 MB.
Kontrolní řetězec:*Sečtěte prosím číslo 14 a číslo 12.
Výsledek vložte do následujícího políčka:
* Bez vyplnění políček zvýrazněných tučným písmem nebude možné formulář odeslat.
zahrada.cz
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika