Připojit reakci
Text příspěvku, ke kterému připojujete reakci:

Paní Vlaďko, zahradu mám na Hané 220 m.n.m. Hruškám se tu klimaticky docela daří, tento rok jsem měl první úrodu Dicolorek (velmi chutné) a Bohemiku (včera otrhané, nehodnotím dokud nejsou v konzumní zralosti).
Nicméně nemůžu se zbavit dojmu, že pěstování hrušní je v posledních letech spíš sázka do loterie, s nejistým výsledkem. Hned první stromek (na semenáči) který jsem vysadil jsem musel vykopat, protože sazenice byla infikovaná nebezpečnou boulovitostí kořenů.
Kolegovi pro změnu celý stromeček zčernal. A dalšímu rostl tak mizerně, že se ho nakonec zbavil. Přiznám se, že když jsem před dvěma letama ten infikovaný stromek vykopal, hodně jsem zvažoval jestli v pěstování hrušek vůbec pokračovat. Na zahradě mám omezený prostor a je třeba ho co nejúčelněji využít.
Každopádně hrušky si u mě nakonec svoje místo obhájily. Jak jsem psal už dříve, udělal jsem dobrou zkušenost s podnoží BA29. A nyní jsem tedy přikoupil ještě dva stromky Eriky na BA29.

Text příspěvku:*
Při psaní textu neukončujte jednotlivé řádky, text se v odstavci zalamuje automaticky.
Obrázek:
Vybrat soubor:
Název:
Popis:
Vkládat lze pouze obrázky typu JPEG a PNG. Maximální rozlišení obrázku je 12 megapixelů (4920x3218 obrazových bodů). Maximální možná velikost obrázku je 10 MB.
Kontrolní řetězec:*Sečtěte prosím číslo 20 a číslo 14.
Výsledek vložte do následujícího políčka:
* Bez vyplnění políček zvýrazněných tučným písmem nebude možné formulář odeslat.
zahrada.cz
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika