Připojit reakci
Text příspěvku, ke kterému připojujete reakci:

Půda asi není těžká (jílovitá), ani lehká (písčitá), je to nejspíš celkem kvalitní černozem. Jenom jí není moc velká vrstva, jde o zahradu u domu, takže co tam po stavbě bylo navezeno. Já bych se spíš bála klimatických podmínek, aby mi ta hrušeň kvůli kdouli nezmrzla, než špatné půdy.

Jestli je ale opravdu hloupost dolní patro málo rostoucí odrůdy naroubovat hodně rostoucí odrůdou, tak se zkusím zítra zeptat, na jaké konkrétní kdouli Hardyho je a podle odolnosti k namrzání se rozhodnu.

Jaký vlastně může být rozdíl ve velikosti stromku mezi Hardyho + Clappovo na kdouli a Konferencí na semenáči Kavkazská? A kdybych se tedy nakonec přece jenom rozhodla pro tu Konferenci, jakou letní a zimní odrůdu k ní naroubovat, aby rostly podobně a byly i pro mojí polohu? A také aby měly dobré sladké, šťavnaté a aspoň trochu kořenité hrušky. Málo rostoucí Wiliamsova asi nebude pro mou polohu nejvhodnější.

Text příspěvku:*
Při psaní textu neukončujte jednotlivé řádky, text se v odstavci zalamuje automaticky.
Obrázek:
Vybrat soubor:
Název:
Popis:
Vkládat lze pouze obrázky typu JPEG a PNG. Maximální rozlišení obrázku je 12 megapixelů (4920x3218 obrazových bodů). Maximální možná velikost obrázku je 10 MB.
Kontrolní řetězec:*Sečtěte prosím číslo 11 a číslo 20.
Výsledek vložte do následujícího políčka:
* Bez vyplnění políček zvýrazněných tučným písmem nebude možné formulář odeslat.
zahrada.cz
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika