Připojit reakci
Text příspěvku, ke kterému připojujete reakci:

Škoda že se neozval přímo pan Vysloužil. Kde má vlastně tu zahradu?

Vila - tu asi ne, má konzumní zralost jako Konference
Jizera - zatím se mi líbí nejvíc, ale ještě víc Erika díky delší skladovatelnosti. Pokud je ale Jizera pro mou polohu vhodnější, tak zvolím Jizeru. A nebo možná zkusím obě.
Lebosca - o té jsem nezjistila téměř žádné informace, asi nebude sehnatelná
Harbo - je doporučovaná pro teplejší oblasti
Vienská - ta je hodně zajímavá, bohužel se konzumní zralostí také kryje s Konferencí. Také by asi byl problém sehnat roub, nikde jsem neviděla nabízet ani stromky.
Zatím tedy jako zimní vyhrává Jizera a možná Erika. Podzimní Konference a Hardyho (někde se uvádí konzumní zralost jako Konference a někde od listopadu do ledna, tak nevím). Letní mám tu Clappovu, možná by to chtělo ještě něco na září.

Boscova mě sice láká, ale asi se neodvážím. Navíc se mi konzumně také kryje s Konferencí. Ale např. zmíněné broskvoni se u mě daří dobře, mám Red Haven, vhodný i do vyšších poloh. Za 15 let mi zmrzly květy jen jednou, jinak vždy úroda. Už mám vysazeného následovníka, stejnou odrůdu, protože jsem s ní spokojená. Tak mě tak napadá, že bych taky mohla zkusit naroubovat i jiný druh, jako u hrušně, abych prodloužila konzumní zralost. To ale už asi bude do jiné diskuze.

Text příspěvku:*
Při psaní textu neukončujte jednotlivé řádky, text se v odstavci zalamuje automaticky.
Obrázek:
Vybrat soubor:
Název:
Popis:
Vkládat lze pouze obrázky typu JPEG a PNG. Maximální rozlišení obrázku je 12 megapixelů (4920x3218 obrazových bodů). Maximální možná velikost obrázku je 10 MB.
Kontrolní řetězec:*Sečtěte prosím číslo 12 a číslo 18.
Výsledek vložte do následujícího políčka:
* Bez vyplnění políček zvýrazněných tučným písmem nebude možné formulář odeslat.
zahrada.cz
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika