Připojit reakci
Text příspěvku, ke kterému připojujete reakci:

Ad MV: "Neviem o tom, ani som v žiadnej literatúre nečítal o niekom, kto by určoval vo vzťahoch medzi organizmami, ktorý z nich je ten správny- užitočný (užitkový?) a ktorý je neužitočný nepriateľ

To jste asi četl málo pozorně. Já o takových nepřátelích čtu v každé zahrádkářké publikaci..."

Opäť tradične a cielene prekrúcate moje slová, alebo nedbanlivo čítate moje príspevky. Aj mne sa niekedy stáva, že rýchlym čítaním nepostrehnem, čo chcel autor medzi riadkami povedať.

Ak viete o niekom, kto určoval či rozhodoval, ktorý organizmus je užitočný a ktorý nie, mal byste autora publikácie zverejniť. Je to opäť iba egoistický pohľad pána tvorstva, ktorý si chce obrániť svoje potreby a zasahuje do biosystémov aby uspokojil svoje potreby. Potravinová kríza klopká na dvere, ale to vy istotne pri súčasnej populačnej superexplózii z médií poznáte. Keď ste vo výčte užitočných tvorov spomenul sýkorky, ako ich označíte, v prípade, že byste bol včelár, keby vám vyzobali takmer celú rodinu? A že to hladné sýkorky robia, to si buďte istý.

Text příspěvku:*
Při psaní textu neukončujte jednotlivé řádky, text se v odstavci zalamuje automaticky.
Obrázek:
Vybrat soubor:
Název:
Popis:
Vkládat lze pouze obrázky typu JPEG a PNG. Maximální rozlišení obrázku je 12 megapixelů (4920x3218 obrazových bodů). Maximální možná velikost obrázku je 10 MB.
Kontrolní řetězec:*Sečtěte prosím číslo 11 a číslo 13.
Výsledek vložte do následujícího políčka:
* Bez vyplnění políček zvýrazněných tučným písmem nebude možné formulář odeslat.
zahrada.cz
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika