Připojit reakci
Text příspěvku, ke kterému připojujete reakci:

Pařížanky jsem měl úplně bez chuti, asi jsou ještě teplomilnější než Boscovy.
Myslím, že meruňky, aby nezhnědly, je třeba ošetřit chemicky,  sířením či nějakou kyselinou. To raději skousnu tu hnědou barvu. Meruňky ale ve větším množství nesuším, křížaly jsou dost kyselé.

Text příspěvku:*
Při psaní textu neukončujte jednotlivé řádky, text se v odstavci zalamuje automaticky.
Obrázek:
Vybrat soubor:
Název:
Popis:
Vkládat lze pouze obrázky typu JPEG a PNG. Maximální rozlišení obrázku je 12 megapixelů (4920x3218 obrazových bodů). Maximální možná velikost obrázku je 10 MB.
Kontrolní řetězec:*Sečtěte prosím číslo 11 a číslo 17.
Výsledek vložte do následujícího políčka:
* Bez vyplnění políček zvýrazněných tučným písmem nebude možné formulář odeslat.
zahrada.cz
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika