Připojit reakci
Text příspěvku, ke kterému připojujete reakci:

Pokud myslíte, že pracharandu lze vyrobit pouze z jednoho druhu drobných hrušek,  tak si to myslete.
   Usušíte-li jakékoli hrušky v plné zralosti těsně před hniličkovatěním, získáte lepkavé klřížaly konzistencí i chutí podobné fíkům. Suší se ale velmi špatně, bez sušičky s proudem teplého vzduchu dřív než uschnou, shnijí. Raději proto suším tvrdší hrušky, přijdou mi i chutnější.
   Zajímalo by mě, kde Karel Matěj Čapek Chod usušil naráz všechny plody z  20 metrů vysoké hrušně, které po mrazu opadaly najednou. 
   Možná pracharandou nazýval povidla, ostatně na valašských frgálech se často pracharanda nahrazuje právě hruškovými povidly.

Text příspěvku:*
Při psaní textu neukončujte jednotlivé řádky, text se v odstavci zalamuje automaticky.
Obrázek:
Vybrat soubor:
Název:
Popis:
Vkládat lze pouze obrázky typu JPEG a PNG. Maximální rozlišení obrázku je 12 megapixelů (4920x3218 obrazových bodů). Maximální možná velikost obrázku je 10 MB.
Kontrolní řetězec:*Sečtěte prosím číslo 19 a číslo 10.
Výsledek vložte do následujícího políčka:
* Bez vyplnění políček zvýrazněných tučným písmem nebude možné formulář odeslat.
zahrada.cz
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika