Připojit reakci
Text příspěvku, ke kterému připojujete reakci:

Samozřejmně voní jako houba ale není tvrdá jako hřib... konzistencí jako rybí filé (bez rybí vůně

 Tak stímto názorem p.Renaty plně souhlasím.Struktůra dužniny masáku se dá přirovnat k rybimu filé, samozřejmě chuť je jiná.Nebezpečná je její záměna z důvodů její variability podle prostředí v jakém roste, jak už tvarově, tak i jiného zabarvení.Opravdu nevyrůstá z pochvy, ale má jakousi " bublinku",nebo bouli na noze, která bývá v mnoha případech červivá.

Její chuť je nedostižná, a nezaměnitelná.Nejlíp si ji vychutnám posmaženou na oleji, posypanou solí, s rohlíkem namočeným do zbytku omastku po smažení.

Text příspěvku:*
Při psaní textu neukončujte jednotlivé řádky, text se v odstavci zalamuje automaticky.
Obrázek:
Vybrat soubor:
Název:
Popis:
Vkládat lze pouze obrázky typu JPEG a PNG. Maximální rozlišení obrázku je 12 megapixelů (4920x3218 obrazových bodů). Maximální možná velikost obrázku je 10 MB.
Kontrolní řetězec:*Sečtěte prosím číslo 12 a číslo 10.
Výsledek vložte do následujícího políčka:
* Bez vyplnění políček zvýrazněných tučným písmem nebude možné formulář odeslat.
zahrada.cz
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika