Připojit reakci
Text příspěvku, ke kterému připojujete reakci:

Nekteri nadsenci, jako napr. pan mA, davaji prednost popelu ze dreva, absenci dusiku povazuji za vyhodu, pricemz 3 roky po sobe nesetri hnojem pred vysadbou brambor a nevadi jim, ze se jim tak kumuluje a uvolnuje velke mnozstvi dusiku (do brambor). J.R.

Děkuji Vám, řekl jste to krásně... jenže pletete páté přes deváté.Když jsem říkal, že u stromků preferuju hnojení bez dusíku, tak jsem to taky tak myslel... o bramborách nebyla řeč.

Když stromky přihnojíte hutným dusíkem, tak se v prvních sezonach rozlučte s bohatou úrodou plodů, protože všechna síla dusíku bude proudit do překotné tvorby zbytečného dřeva vegetačními půpeny na ukor pupenů květních.Každé další jaro dřevo ořežete,...a koloběh pokračuje.Ono když nejsou přírustky nového dřeva je to špatné, ale když vám dřevo přerůstá přes hlavu, bez toho aby strom bohatě plodil, je to ještě horší... a plodnost se stále oddaluje.Navíc,když máte malou plochu,jste rád za každý zákrsek,který dobře plodí.Stromky/stromy na rozdíl od zeleniny si v pohodě vystačí s tím(N),co v půdě je,nebo občas dostanou.Stromky nejsou brambory první trati!!!

Text příspěvku:*
Při psaní textu neukončujte jednotlivé řádky, text se v odstavci zalamuje automaticky.
Obrázek:
Vybrat soubor:
Název:
Popis:
Vkládat lze pouze obrázky typu JPEG a PNG. Maximální rozlišení obrázku je 12 megapixelů (4920x3218 obrazových bodů). Maximální možná velikost obrázku je 10 MB.
Kontrolní řetězec:*Sečtěte prosím číslo 17 a číslo 13.
Výsledek vložte do následujícího políčka:
* Bez vyplnění políček zvýrazněných tučným písmem nebude možné formulář odeslat.
zahrada.cz
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika