Připojit reakci
Text příspěvku, ke kterému připojujete reakci:

Je třebas profi holandský produkt Rhizopon - prodává se to jako tablety po 50 mg, volil bych ty s obsahem indolylmáselné kyseliny. Právě produkt v pevném stavu, rozpuštěný těsně před použitím, je zárukou dobré účinnosti, výrobce má i rozsáhlý manuál s doporučeným dávkováním pro různé rostliny. velmi poučné.

Na webu lze zakoupit i malá množství (1 nebo 5 gr) nejpoužívanějších auxinů za babku (3-10 dolarů), chce to pak jen mít přesné váhy a znát vhodné dávkování...

Co se týče postupů - těch je dneska spousta proto, že stimulátory se používají v různých formách, tj. pasta/pudr/roztoky/ gel a např. u roztoků jsou ještě různé modifikace.

Pro práci ve školce bude asi nejoblíbenější technika rychlého ponoření (QD, quick dip) do koncentrovaného roztoku v lihu či acetonu - trvá to jen pár sekund, takže to školkaři nenaruší rytmus práce, nepotřebuje nádoby na máčení...

Při práci v malém měřítku to není tak důležité, zde není problém dlouho namáčet (LS - long soaking) a to nejen bazální část řízku, ale třeba celý řízek - jenom  pozor na koncentrace - ty jsou v tomto případě nižší!

Úplně špatné nemusí být ani pudry, k sázení je však potřeba kolík, aby se nesetřely...

Text příspěvku:*
Při psaní textu neukončujte jednotlivé řádky, text se v odstavci zalamuje automaticky.
Obrázek:
Vybrat soubor:
Název:
Popis:
Vkládat lze pouze obrázky typu JPEG a PNG. Maximální rozlišení obrázku je 12 megapixelů (4920x3218 obrazových bodů). Maximální možná velikost obrázku je 10 MB.
Kontrolní řetězec:*Sečtěte prosím číslo 18 a číslo 16.
Výsledek vložte do následujícího políčka:
* Bez vyplnění políček zvýrazněných tučným písmem nebude možné formulář odeslat.
zahrada.cz
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika