Připojit reakci
Text příspěvku, ke kterému připojujete reakci:

Rozhodně nechci přispět k hysterii, ale že by "nebylo snadné" vyrobit z ledku amonného vybušnínu je snad největší kravina, kterou jsem kdy slyšel. 

Stačí vyčistit ledek (vynechám jak, ale víc než voda a teplota k tomu není třeba) rozdrtiet jej a míchat např. pouze s hlíníkem nebo naftou - a výbušnina je hotová. - trochu nitromethánu ve správném poměru a jak energie, tak detonační rychlost se blíží TNT - i když samotné ANFO rozhodně již stačí na velkou škodu. Ostatně poměry zase nemusí být až tak přesné (procentuální rozmezí zde také nechcí uvést) a návody jsou po celém internetu. Samozřejmě je třeba, mít k dispozici rozbušku, ale i to je pouze velmi málá překážka. Aceton a peroxid vodíků se dají koupit úplně všude, stejně jako kyselina citronová a kdo chce, ten si sežene i Urotropin z internetového obchodu. APEX a HMTD není zrovna velký problém vyrobit. Opět - návody jsou po celém internetu.

Kdybyste opravdu byl odborník, tak byste tato fakta znal až moc dobře. Nebo jsou pyrotechnici snad tak arogantní jako doktoři a myslí si, že každy potřebuje přesný návod, jen aby mohl brát antibiotika?

Fakt je ten, že, kdo si chce cokoli vyrobit, ten to dokáže i přes jakékoli restrikce, jen oponují tvrzení, že to "není snadné".

Text příspěvku:*
Při psaní textu neukončujte jednotlivé řádky, text se v odstavci zalamuje automaticky.
Obrázek:
Vybrat soubor:
Název:
Popis:
Vkládat lze pouze obrázky typu JPEG a PNG. Maximální rozlišení obrázku je 12 megapixelů (4920x3218 obrazových bodů). Maximální možná velikost obrázku je 10 MB.
Kontrolní řetězec:*Sečtěte prosím číslo 19 a číslo 12.
Výsledek vložte do následujícího políčka:
* Bez vyplnění políček zvýrazněných tučným písmem nebude možné formulář odeslat.
zahrada.cz
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika